I want to go swimming with dolphins.

Ooit al gehoord van zwemmen met ‘wilde’ dolfijnen? Secret Soul organiseert enkele keren per jaar een 8-daagse herbronningsweek tussen de dolfijnen. We vertrekken samen naar het magische SatayaDolphin Reef in de Rode Zee (Egypte). Daar verblijven we een hele week op een comfortabele safariboot met lekker eten, een attente crew, rondom ons de prachtige fauna en flora van het 5km lange koraalrif én de dolfijnen. Secret Soul maakt programma’s per reis, met o.a. meditaties, relaxaties, massages, yoga, voetreflexmassage, coaching à la carte…. Uit ervaring kan ik je zeggen dat je als herboren terug naar huis keert. Een aanrader voor die zieltjes onder ons die zichzelf een mooie bewustzijnsverruiming cadeau willen doen. Afreisdata worden aangekondigd op deze site én op onze Facebookpagina. Heb je graag nog meer informatie of wil je graag een persoonlijk gesprek hierover, spring dan gerust eens binnen of geef me een belletje.”

In het voorjaar van 2017 begon ik als gezondheidscoach mijn praktijk Secret Soul. Een zeer belangrijk onderdeel daarvan zijn de herbronningsreizen naar Sataya (Rode Zee-Egypte) waar we in respect voor de natuur en dier, gaan snorkelen met wilde dolfijnen.

Wel, in 2015 kwam ik bij een vrouw terecht die een reis organiseerde en omdat ik diep vanbinnen voelde dat dit dé ideale gelegenheid was om de band met mijn dochter Emma te versterken, twijfelde ik geen seconde! Ik wist gewoon dat ik daar moest zijn op dat moment, héél intuïtief . Ook als kind was ik al gefascineerd door dolfijntjes én Egypte. En die fascinatie werd alleen maar groter!
Ik verloor er mijn hart en het werd me heel duidelijk : dit is mijn zielsmissie!
Mensen in contact brengen met deze magische lichtwerkers, wat dat zijn ze, die dolfijntjes. Ze kunnen ons zoveel helpen in onze processen en onze bewustzijnsgroei versnellen. Tijdens deze reizen krijg jij de gelegenheid om in alle rust en met de nodige begeleiding, tot je essentie te komen.
Ik hoop jou ooit mee te mogen nemen op één van mijn magische reizen.

Ik ben geboren in een grote vissersfamilie en na mijn schoolopleiding ging ik met mijn vader en oom mee op zee. Zo ontstond mijn liefde voor de zee en ik volmaakte mijn opleiding tot kapitein. Ik wist toen al wel dat dolfijnen héél bijzondere wezens zijn, maar toen ik Hilde leerde kennen, leerde ik dolfijnen op een hele andere manier waarderen. Het zijn magische dieren die mensen helpen, ons spiritueel ondersteunen en ons tonen hoe we in het leven dienen te staan. Zij leven in het “nu”.
Ik begeleid, als partner van Hilde, de reizen van Secret Soul als Dive Master en snorkelgids.
Ik zou het een eer vinden om jou op één van onze volgende reizen te mogen verwelkomen.